Waar kan ik trekker krijgen?

Hugo van Wijk

De beste plek daarvoor is op de GitHub wiki.

Ik hoop dat dit bericht zal iemand helpen begrijpen waarom trekker is een geweldig hulpmiddel en zal ook anderen motiveren om de broncode te krijgen en hun eigen trekker te bouwen. Hoeveel kost de trekker?

Pulling is een groot deel van het leven van elke softwareontwikkelaar en het is een van de belangrijkste onderdelen van codeonderhoud. Voor software ontwikkeling goed plaatsvinden, is het belangrijk dat elke ontwikkelaar gemakkelijk kan trekken veranderingen in hun code en check in nieuwe veranderingen. Om dat te doen, moet de code zelf eenvoudig en eenvoudig te begrijpen en te werken met. Dit maakt het makkelijker voor een ontwikkelaar om wijzigingen te trekken. Als gevolg van deze, puller is een van de meest populaire tools voor ontwikkelaars.

Om eerlijk te zijn, ik hou er niet van om het zelf te gebruiken om verschillende redenen. De belangrijkste is dat ik liever niet in het midden van een nieuwe tak in een continue integratie systeem. Ik geef de voorkeur om op een schoon te bouwen systeem dat het werk doet. Dus, ik geef de voorkeur aan pull verzoeken te schrijven met een mooi uitziende bron controlesysteem dat maakt me comfortabel voelen. En, last but not least, ik geef de voorkeur aan een schone, gemakkelijk te lezen API. Met dat gezegd zijnde, wil ik u een manier tonen om pull-verzoeken te doen zonder het gedoe van het moeten schrijven van een pull-verzoek. Eerst moet u een aantal afhankelijkheden installeren. (Zie de GitHub-pagina voor een volledige lijst met afhankelijkheden.) Je hebt ook een werkend project nodig, een project dat klaar is om in een GitHub-repository te worden geplaatst. Als u dit wilt uitproberen, u de broncode downloaden van deze GitHub-pagina (de meest recente versie is te vinden op deze pagina . En dit is het vermelden waard, in vergelijking met trekker Test ) Zodra u deze dingen op zijn plaats hebt, is het tijd om sommige omgevingsvariabelen in te stellen. De belangrijkste variabelen zijn: Een GitHub-account dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de GitHub-repository. Dit is degene die uw broncode zal opslaan, dus u moet uw project vertellen waar dat is. U moet ook vertellen waar te halen verzoeken te sturen. Er zijn een aantal manieren om dit te doen. U een command line tool (zoals git) gebruiken of gewoon een git repository maken. Ik zou aanraden met behulp van de git-versie van de trekker. U het controleren op de GitHub website. Het is heel eenvoudig te configureren.

Een van de redenen waarom ik liever puller is dat je een project op een enkele plaats waar u gemakkelijk veranderen van de repository configuratie. U gemakkelijk verplaatsen in de git repo ook. Een andere reden is dat de command line tool heeft veel configuratie-opties die u profiteren van wanneer u wilt een puller repository setup. U bijvoorbeeld een commit-bericht instellen. U de puller repository url ook opgeven. Ik hoef je niet te vertellen dat je dat niet hoeft te doen voor een ander git commando. Dat is het mooie van git. U uw eigen configuraties instellen op de opdrachtregel of in een externe repo met git.