Over Hugo van

Hugo van Wijk

In 2019 werd ik geïnterviewd door Peter Hutterer voor "Apteligent" op "Fotbud" over een pull request in de open source community.

Sinds een maand richt ik mijn tijd op het pull request dat werd gepresenteerd op de LibrePlanet conferentie in Amsterdam. Zodra ik het LibrePlanet conferentieprogramma zag, herinnerde ik me dat ik in gesprek was met Jeroen Luyken, de Nederlander achter de Pull Request Tracker. Tijdens zijn toespraak, zei hij dat het huidige systeem is gebroken. We weten allemaal het probleem, de pull request tracker is een puinhoop. We kunnen wat werk doen, maar het is veel te omslachtig. Als we iets veranderen op de code basis, moeten we de hele pull request geschiedenis van elke commit te veranderen. En zelfs dan weet ik hoe vervelend dat is. Daarom wil ik het makkelijker maken. Ik wil een opslagplaats maken voor pull-verzoeken. Deze repository kan vervolgens worden gebruikt door andere ontwikkelaars om hun pull-verzoeken uit te doen.

Mijn Ebook, dat Trekkertest heet, gaat over een paar verschillende aspecten van de trekker. En ik hoop een boek te lanceren over de geschiedenis van de trekker. Dus als je een trekker hebt en je weet er niet veel van, maak je geen zorgen.

Het eerste boek waar ik het vandaag over ga hebben heet "A Treker's Guide to the Puller". Dit boek zal gaan over trekken. Het is mijn persoonlijke, persoonlijke reis, denk ik. U het gratis e-book gratis downloaden. Ik ben opgegroeid in een grote puller familie. Mijn grootmoeder was een professionele trekker in Nederland, waar ik geboren ben. Mijn opa, mijn oom, mijn tantes, mijn ooms en mijn neven waren allemaal goede trekkers. Het waren allemaal erg goede trekkers. Ze hebben goed werk geleverd op de boerderij, ook, ze waren erg goed. Het was een goede familie. We wisten hoe we dingen moesten regelen. We waren zeer, zeer goede trekkers. Mijn moeder was de zus van mijn oma. Ze was een zeer goede trekker.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om mijn ervaringen, inzichten en ervaringen te delen op het gebied van code testen. Ik ben een meester van Python en ik kan u helpen om de beste test suites die u nodig hebt te schrijven. Ik ben een ervaren ontwikkelaar en ik werk al meer dan tien jaar met alle talen, frameworks, webframeworks en technologieën. Ik heb geschreven en onderhouden van een groot aantal tests voor web frameworks. Ik heb het testen van vele open source en eigen tools voor meer dan 15 jaar.

Ik ben gepassioneerd door tests en ik geloof dat testen essentieel is voor de kwaliteit en veiligheid van software. Het is geen optionele hobby voor mij! Ik heb Test-Driven Development en TDD gebruikt met verschillende talen en frameworks. Wat ik het leukst vind aan TDD is dat het ontwikkelaars in staat stelt om hun code te testen voor hun eigen doelen, zodat ze zich meer op de code zullen richten. TDD maakt ontwikkelaars bewust van hun beperkingen en stelt hen in staat om harder te werken aan de code.