Kan ik puller kopen op Amazon?

Hugo van Wijk

Ja, koop gewoon in je plaatselijke winkel.

Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe trekker van Trekkertest werd gelanceerd in de tweede helft van 2017 en is beschikbaar om te bestellen bij Amazon, in de VS of in verschillende andere landen. We hebben een heel mooi artikel over deze nieuwe trekker waarin wordt uitgelegd hoe de nieuwe trekker werkt. De nieuwe trekker maakt gebruik van het meest geavanceerde digitale systeem om te trekken. In feite is het digitale systeem is zo geavanceerd en geavanceerd dat ik besloot om een volledige write-up over te doen, dat is niet gemakkelijk. Het is erg ingewikkeld. Ik denk dat het digitale systeem is de belangrijkste reden waarom de nieuwe trekker is zo verschillend van alle vorige trekkers. Het werkt zoals beschreven, met een paar uitzonderingen, maar we kunnen zien enkele verschillen in de video hierboven. Laten we het er over hebben. De belangrijkste verschillen tussen de oude en nieuwe trekkers, wat je moet weten over hen, en wat we kunnen leren van hen. Wanneer een nieuwe trekker komt een nieuwe "truc" wordt geïntroduceerd. Vergeleken met Max Pro Twist 32mm Krultang is het merkbaar krachtiger. We kunnen het zien als een "nieuwe oude" truc. We kunnen het zeggen als "de nieuwe trekker is een nieuwe truc". De oude trekkers hadden slechts 1 truc: om een lijst van alle rijen in de tabel te krijgen. De nieuwe trekkers hebben 2 trucs: om de huidige rij te krijgen en om de volgende rij te krijgen. De trucs worden uitgevoerd in puller. Het moet mogelijk zijn om puller implementaties die alles wat de oude trekkers doen schrijven. Laten we het proberen. Waar kan ik trekker krijgen?

Zoals we kunnen zien in dit eenvoudige voorbeeld, trekker heeft 2 belangrijke onderdelen: De "trekken" deel is verantwoordelijk voor de eerste rij. Het is een tabelobject dat alle rijen bevat. Het tweede deel is een lijstobject met een functie om rijen te lezen. De reden waarom puller een lijst gebruikt in plaats van een tabel is dat de tabellen meestal het langzaamste deel van de toepassing zijn. Ook lijst-gebaseerde functies zijn een stuk expressiever en gemakkelijker te gebruiken. Dus besloot ik om het te gebruiken in mijn blog, omdat: Het is gemakkelijker te gebruiken dan een tafel. Er is minder code om te schrijven. Het is een klein programma. De code is niet zo groot als in de tabelkast.

Ik schreef een snelle toepassing om de eigenschappen van de trekker aan te tonen, die input als csv dossier neemt en HTML (met CSS) van het produceert. Het maakt gebruik van slechts een command line programma en heeft geen output om het zo kort en gemakkelijk te begrijpen mogelijk te maken. Het maakt gebruik van de Python standaardbibliotheek en alleen de C bibliotheek uit te voeren. Allereerst een kleine opmerking over het formaat van dit voorbeeld. Het CSV-bestand wordt opgeslagen in de huidige werkmap van de toepassing. U hoeft geen nieuwe bestanden te maken. In plaats daarvan u het bestand opslaan als een object met de methode _init_(). Dit zal de toepassing vertellen om het systeem te vragen om het bestand naar de opgegeven locatie te schrijven. Ik heb de waarde '.' gebruikt voor de huidige werkmap. Wanneer u het programma uitvoert, ziet u een lijst met de resultaten die uit het proces zijn geproduceerd. Een grote dank aan de volgende ontwikkelaars van de trekker project: Pascal Sottile, Michael Biernacki, Peter Janssens, Jan Janssens, Christoph van Wijk, Jan Tijmink, Jan van der Wiel, Jan Willem van Wijk en de rest van het puller team: Johan Van Bilt en Hans Pich.

Acties

Met betrekking tot de release van puller 4. Dus het is zeker nuttiger dan trekker Test. 1 hebben we een aantal nieuwe acties toegevoegd aan de module.