Hoeveel verschillende trekkers bestaan er?

Hugo van Wijk

Naar mijn mening, slechts een. Ik denk dat een trekker voor elk project is erg belangrijk, en ik voel de tijd die nodig is om nieuwe trekkers te schrijven is tijd verspild.

Een van de dingen die heeft gemaakt trekker zo makkelijk te gebruiken is het feit dat er slechts een instrument dat al het harde werk voor u doet. Dit is de trekker zelf. Het heeft twee primaire componenten: de belangrijkste functie (die is geschreven in Perl, zodat het kan worden gebruikt als een hulpmiddel om alle andere tools die u gebruiken in uw project te beheren), en de test suite. De testsuite is een shell script dat de tests ten minste eenmaal zal uitvoeren, en zal controleren of de test suite slaagt (ja of nee). Het bevat ook een aantal andere nuttige functies zoals: het drukt een rapport uit dat laat zien hoeveel bestanden worden gewijzigd door elke regel code, het kan worden uitgevoerd op elk bronbestand, het zal je de verschillen tussen je eigen broncode laten zien, en het kan je zelfs elke vorm van bug laten zien die je hebt. Het belangrijkste verschil tussen een normale test en een pull test is de aanwezigheid van een aantal beweringen: als je een pull test uitvoert dan vraag je dat de test suite in staat zijn om alle beweringen te verifiëren. Een pull test heeft een andere set van beweringen, en slechts een aantal van hen worden doorgegeven. Als u een lijst met alle beweringen wilt zien, gaat u naar het tabblad Beweringen in de testsuite en zoekt u naar 'test_unit'. Dan u op elke bewering klikken en krijgt u een rapport waarin u wordt weergegeven welke beweringen zijn geverifieerd. Kan ik puller kopen op Amazon? Als u een handmatige validatie wilt uitvoeren, zoals het verifiëren van enkele beweringen die u in de pull-test hebt gezien, klikt u gewoon op de knop Bewerken. Test-Driven Development (TDD) In TDD wordt de code eenmaal geschreven voor elke eenheidstest. Als gevolg daarvan is het waarschijnlijk sterker dan trekker Test. Dit betekent dat de ontwikkelaar (de ene testen) hoeft te besteden zeer weinig tijd aan het maken en beheren van tests, want er is al een test suite. Dan kan de ontwikkelaar de tests schrijven, uitvoeren en ze dan vergeten. Dus je eindigt met test-gedreven ontwikkeling en het belangrijkste is het schrijven van tests die gemakkelijk te lezen. Zo testen we onze webapplicatie. Maar we kunnen onze tests nog verder verbeteren, door wat extra functies toe te voegen aan de testcases. Toen we deze functie toevoebten, kregen we veel feedback van de testers. De meeste reacties waren "Dit is geweldig! Ik vind het leuk". We zouden hebben toegevoegd wat extra functie alleen maar om uit te vinden dat het nuttig is. Maar in plaats daarvan voegden we het toe omdat we dachten dat het nuttig zou kunnen zijn voor de ontwikkelaars. Zo is Trekkertest Centraal ontstaan. We denken dat we in de toekomst meer en meer functies zullen toevoegen aan onze tests, en in staat zullen zijn om de code ook te testen. Er is veel te leren, en we moeten ergens beginnen.

Ik was in staat om een geweldige bibliotheek te vinden in de open source gemeenschap. Ik gebruikte dit voor mijn tests. Het was zeer eenvoudig te gebruiken. En ik vond het een geweldige bron.